Bijeenkomsten

 

2019 

Nieuwjaarsreceptie

champagneglazen  

Beste OVZ-Lid,

Het jaar 2018 is bijna voorbij, een jaar waarop we als OVZ kortstondig op willen terugblikken, maar waar we ook uitkijken naar 2019. Kortom, tijd om elkaar de hand te schudden en een toast uit te brengen met elkaar tijdens de nieuwjaarsreceptie van de OVZ.

Het bestuur nodigt u (én uw partner natuurlijk ook) daarvoor van harte uit. We hopen op uw aanwezigheid en verwelkomen u graag op woensdag 16 januari a.s. vanaf 17.00 uur
in Café De Meester, gelegen aan de Zuidbuurtseweg 57, u allen welbekend inmiddels. Zoals te doen gebruikelijk: u hoeft die avond niet thuis te eten.! Het bestuur wenst u verder een mooie start van het nieuwe jaar. 

Namens het bestuur,


Hugo Choufour
Voorzitter

 

 

 

 

 

latindance2 

Latin Dinner Dans Café

   

Beste OVZ-Lid,

Hierbij nodigen wij jou en je partner / collega van harte uit voor een "Latin Dinner Dans Café", die gehouden zal worden op zaterdag 30 maart 2019.
Het programma ziet er als volgt uit:

18.00 - 19.00 uur Inloop bij Cafe de Vriendschap
19.00 uur Latin Salsa Cantina " Dinner buffet " - Omlijst door Latin dans demonstratie's door "Dans voor mij".
Vanuit het principe: Iedereen kan dansen, dans vanuit je hart. Dat moet ons al ondernemers toch aanspreken, misschien zelfs een reden geven de dansvloer betreden.
Uiteraard vergeten we onze eigen sterke kant niet - Gezellig netwerken. Alles op de tonen van gezellige latin muziek.

Enthousiast geworden, dan nu snel aanmelden website www.o-v-z.nl of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met ondernemende groet,

 

namens het bestuur van de O-V-Z,

Hugo Choufour