Inloggen op o-v-z.nl:

username

password

PASSWORD VERGETEN?

Password vergeten

Vul je emailadres in:

2024-06-27 Debatavond met leden

Geachte leden,

Kunnen wij ons welsprekend uiten en onze mening ventileren? Dat is de uitdaging! En deze uitdaging gaan we niet zomaar aan, maar met een reden. Er is namelijk wat uit te zoeken.


Tijdens de afgelopen ledenvergadering kwam de vertegenwoordiging van “de ondernemers in Zoeterwoude” aan de orde. Een taak die bij een ondernemersvereniging kan horen, maar die wel de nodige haken en ogen kent. Welke haken en ogen zijn dat dan? En waar voelen wij ons comfortabel bij? Wat is nog wel aanvaardbaar en wat niet meer?


Om daarachter te komen, organiseren wij een debatavond. In de fictieve gemeente Rommeldam spelen een aantal problemen tussen de gemeente, diverse ondernemers en de ondernemersvereniging. Daarover gaan we in debatteams in een eloquent debat discussiëren. Een debat om des keizers baard.
In deze debatten zal het ongetwijfeld schuren. Dat geeft niet, want het gaat er nu net om te ontdekken waar het schuurt.

Kortom, met jullie hulp en inzet gaan we samen ontdekken waar de grenzen liggen en hoe wij het beste met de vertegenwoordiging van de ondernemers in Zoeterwoude om kunnen gaan.


Wij nodigen u van harte uit voor deze debatavond op 27 juni 2024. Uw aanwezigheid en inbreng zijn van groot belang. Tijd en lokatie volgen. Aanmelden zal via de nieuwsbrief gaan


Met vriendelijke groet,

bestuur van de OVZ