Inloggen op o-v-z.nl:

username

password

PASSWORD VERGETEN?

Password vergeten

Vul je emailadres in:

2024-09-12 Ontbijten bij de buren!

Het bestuur van OVZ wil graag de banden met de ondernemersverenigingen om ons heen versterken. We zijn dan ook verheugd om de eerste gezamelijke activiteit aan te kunnen kondigen:

Ontbijtbijeenkomst 12 september in samenwerking met onze buren, de Leiderdorpse Ondernemers Vereniging, inclusief lezing van Stefan van der Stigchel over aandacht & afleiding

Op donderdagochtend 12 september a.s. organiseren we samen met LOV Leiderdorp een interessant netwerkontbijt.  Spreker is aandachtsexpert en hoogleraar cognitieve psychologie Stefan van der Stigchet 

Mails, appjes, banners, pushberichten, trending topics en kattenfilmpjes – het is tegenwoordig moeilijker dan ooit om je langer dan een paar minuten onafgebroken te concentreren. Is dat een probleem? Ja, want concentratie is onmisbaar om creatief en productief te kunnen werken. Tijd voor de wetenschap om met antwoorden te komen.
 
Stefan van der Stigchel laat ons zien hoe concentratie werkt, maakt duidelijk hoe we ons werkgeheugen soms verkeerd gebruiken en legt de nieuwste wetenschappelijke inzichten uit. Maar bovenal geeft hij technieken waarmee je je concentratie langer vast kunt houden.

Kortom: een netwerkbijeenkomst die je niet wilt missen! 

Locatie  Area071, Sisalbaan 5a, 2352 AZ Leiderdorp
Inloop  vanaf 7.30 uur, en de spreker begint om 7.45 uur

Om uiterlijk 9.00 uur ben je helemaal bijgepraat en kun je aan je werkdag beginnen!

Aanmelden is verplicht

Aanmelden verplicht via de website van de Leiderdorpse Ondernermers Vereniging

OVZ leden nemen geen introducees mee.