Inloggen op o-v-z.nl:

username

password

PASSWORD VERGETEN?

Password vergeten

Vul je emailadres in:

2023-11-17 Ondernemersontbijt

Naar aanleiding van het succesvolle ondernemersontbijt in 2022 en ons eerste ontbijt in 2021 bij Grandcafe Rijn , ook dit jaar op de dag van de ondernemer, in samenwerking met de Gemeente Zoeterwoude, het ondernemersontbijt. Inmiddels heeft iedereen de uitndogingsbrief van de gemeente ontvangen. We raden al onze leden aan om naar het ontbijt te komen!

Ondernemersvereniging Zoeterwoude, BIZ Grote Polder, Rijneke Boulevard en gemeente Zoeterwoude organiseren dit gezellige netwerkevenement.

Aanmelden

Meld je uiterlijk 3 november aan! aanmelden per email aan Laura Brobbel kan via deze link

De uitnodigingsbrief van de Gemeente Zoeterwoude:

Beste ondernemer in Zoeterwoude,

Vrijdag 17 november is het Dag van de Ondernemer. Het eerste grote Zoeterwoudse ondernemersontbijt op de Dag van de Ondernemer in 2022 was een succes: meer dan 100 ondernemers deden mee, en we ontvingen veel positieve geluiden.

Graag nodigen wij u daarom dit jaar weer uit voor het Zoeterwoudse ondernemersontbijt

Ondernemersvereniging Zoeterwoude, BIZ Grote Polder, Rijneke Boulevard en gemeente Zoeterwoude organiseren dit gezellige netwerkevenement.

Locatie:              De Meester Café en Zalen, Zuidbuurtseweg 57-58 Zoeterwoude

Datum:              vrijdag 17 november 2023, 8.00 – 10.00 uur

Parkeren:           vlakbij op Sportpark Haasbroek (navigatieadres Nieuweweg 6)

Meldt u zich uiterlijk op vrijdag 3 november aan?

U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar Laura Brobbel: l.brobbel@zoeterwoude.nl. Graag in uw mailtje vermelden van welk bedrijf u bent, uw eventuele dieetwensen en met hoeveel personen u komt (max. 2 personen per bedrijf). Er zijn geen kosten verbonden aan het ontbijt.

Bel of mail ons gerust bij vragen

Heeft u na het lezen van deze uitnodiging nog vragen? Neem dan contact op met bedrijfscontactfunctionaris Sander de Koster via s.de.koster@zoeterwoude.nl.                 

We hopen u vrijdag 17 november te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Paul Olthof

Wethouder Economie