Inloggen op o-v-z.nl:

username

password

PASSWORD VERGETEN?

Password vergeten

Vul je emailadres in:

Bestuur

Hugo Choufour - voorzitter

Verra bv


T: 071-5804440

André Berloth - secretaris

André zorgt voor de administratie, afhandeling van de binnenkomende email en de verslagen. 

Daarnaast houdt André zich voor de Vereniging bezig met automatisering. Daaronder vallen: een centrale plek voor alle bestanden, de email, de mailinglijst en last-but-not-least: deze website.

De website zal een grotere rol gaan spelen voor de vereniging. Alle leden kunnen zich op de website zélf voorstellen, waarbij sommige gegevens alleen voor ingelogde leden te zien zijn, zoals een smoelenboek. Als we elkaar als leden beter willen kennen, dan moeten we ook gemakkelijk op kunnen zoeken wie er lid zijn, wat ze doen en hoe we ze op de eerstvolgende borrel kan herkennen!

En dit soort online maatwerkoplossingen zijn precies de dingen waar André zich met zijn onderneming normaal ook mee bezig houdt. Zie voor meer informatie zijn bedrijfspagina.

Cees Bakker - Penningmeester

Stolp+KAB adviseurs en accountants

T: 071-5419442

Ewald van de Mortel 

Mijn naam is Ewald van de Mortel en woon op de Uiterdijk 6 in Zoeterwoude met Karolina en onze 2 zonen. Samen met mijn compagnon Arjan Lammers werkzaam bij ES&S, een bedrijf gespecialiseerd in solarthermische techniek, een systeem waarmee je warm water en warme lucht uit zonlicht kan maken.

In 2020 heb ik het secretarisstokje van Rene de Jong overgenomen en samen met enthousiaste medebestuursleden bezig om de OVZ meer betekenis en waarde voor de leden te geven. Verbinding tussen de leden brengen en de belangen voor onze leden vertegenwoordigen zijn daarbij de kernwoorden. Daarnaast zal ik, indien gewenst, mijn expertise delen op het gebied van duurzame energie.

 

Connie van der Post

Sinds ik werk met homeopathie ben ik nog bewuster gaan leven. Ik sta meer in verbinding met mijn lichaam. Biologisch eten, zwemmen in open water, hardlopen, schilderen en yoga helpen mij om mijn immuunsysteem te verhogen. Niet alleen op lichamelijk gebied zorg ik preventief voor mijn immuunsysteem, maar ook geestelijk. Positieve gedachte, enthousiasme, sociale contacten, lezen en voldoende ontspanning houden mij in balans.

Wat ik voor mijzelf gun, wens ik ook andere toe en ben ik naast homeopaat, vrouw van René en moeder van dochters Britt en Elles ook één van de oprichters van Samen Gezond Zoeterwoude die zich zeer actief inzet om van Zoeterwoude de gezondste gemeente te maken.

Mijn droom is om Zoeterwoude naar een hogere gezondheidsbeleving te brengen op het gebied van voeding, ontspanning, zingeving, financiële gezondheid, bewegen en meedoen.

Vanuit bovengenoemde kern kwaliteiten en intenties ben ik ingegaan op de vraag om bestuurslid te worden, met als expertise gezondheid. Ik wil graag jou ontmoeten en leren kennen om zo te kijken of en op welke wijze wij met elkaar kunnen verbinden.

Samen met Dita van Dam, Ellen Harteveld en David Nieuwenburg zijn wij verantwoordelijk voor de activiteiten in de O-V-Z. Ons doel met activiteiten is het ontmoeten en verbinden van de ondernemers in Zoeterwoude met elkaar en voor elkaar.

Dita van Dijk

Ik ben Dita van Dijk en directeur/ bestuurder van SKZ (Stichting Kinderopvang Zoeterwoude). SKZ is dé Kinderopvangorganisatie van Zoeterwoude en Stompwijk. Wij bieden Kinderopvang, Buitenschoolse Opvang en Peuteropvang op onze locaties in de drie dorpen.

De visie van SKZ is:

SKZ is een lokale en professionele partner voor kinderen en hun ouders. Wij zijn één met onze dorpen. Opgericht door moeders uit het dorp; van elkaar, voor elkaar. Wij geloven dat als je je verbindt, je relaties verdiept. Aansluiten betekent elkaar beter leren kennen. Dát is voor ons de kern bij het volgen, begeleiden en stimuleren van de ontwikkeling van kinderen. SKZ kent je!

Vanuit deze visie vind ik het belangrijk om deel te nemen aan de ondernemersvereniging van Zoeterwoude en specifiek aan het bestuur van de ondernemersvereniging. Ik wil graag jou ontmoeten en leren kennen om zo te kijken of en op welke wijze wij met elkaar kunnen verbinden.

Daarom zit ik samen met Connie van der Post, Ellen Harteveld en David Nieuwenburg in de activiteitencommissie. Ons doel met activiteiten is het ontmoeten en verbinden van de ondernemers in Zoeterwoude met elkaar.

Waardoor er toegevoegde waarde ontstaat voor de ondernemers en de inwoners van de dorpen in Zoeterwoude.

Robbert Beurse

Naast mijn baan als verslaggever voor de NOS geef ik communicatieadvies en maak ik mediaproducties (video / audio).
Binnen het bestuur van de OVZ ga ik mij inzetten voor zowel de interne als externe communicatie. Denk hierbij aan: de website, social media en zichtbaarheid in Zoeterwoude.

Ellen Harteveld

Mijn naam is Ellen Harteveld en vanaf de oprichting van OVZ zijn wij lid. Ik ben reeds 28 jaar centrummanager van de Rijneke Boulevard. Tevens voorzitter van de Vereniging van Eigenaren en voorzitter van de vereniging van  Sprinkler gebruikers op de Rijneke. Een woon/winkel boulevard met zo'n 43 winkels op deels Zoeterwouds en deels Hazerswouds grondgebied.  Verder werk ik 32 jaar bij CASBA Wonen & Slapen op de Rijneke Boulevard.
Ik heb veel vrijwilligerswerk gedaan in Zoeterwoude,  o.a.bij de Meerburgkerk, waar ik nog in het jongeren-middenkoor zing. evens kwam ik in 2006 voor het CDA in de Gemeenteraad en ben tot 2018 8 jaar voorzitter van CDA Zoeterwoude geweest. 
Ik ben al 36 jaar getrouwd met Henk en wij hebben 2 volwassen kinderen en 3 kleinkinderen. We zijn pas verhuisd naar een appartement langs de Oude Rijn, waar we heerlijk wonen. 
Ik wil me inzetten voor OVZ om de verbinding tussen de ondernemers op de Rijndijk en het dorp te verbeteren. In de activiteitencommissie proberen wij leuke bijeenkomsten te organiseren en hopen dat zo veel mogelijk ondernemers te ontmoeten. 

David Nieuwenburg

Met plezier neem ik deel aan de OVZ en de activiteiten commissie. In het dagelijkse leven houd ik mij bezig met het ondernemen in ons familiebedrijf dat al vanaf 1901 bestaat. Generaties lang beweegt het bedrijf mee met de wisselende markt. Er is al een lange geschiedenis geschreven over bloemenboten tot florerende bloemenzaken in Leiden, uitgebreid naar kantoorbeplanting én events voor de zakelijke markt in het heden. Kantoorbeplanting vind ik het mooiste wat er is en word op de werkvloer de plantendokter genoemd.

Sinds 2006 zijn we gevestigd in Zoeterwoude. Gestart in de Keerweer en nu vanaf 2008 in een bedrijfspand aan de Energieweg op Industrieterrein de “Grote Polder”. Hier hebben we ook een actieve ondernemersvereniging. Ik heb al eens bestuursfuncties uitgeoefend waaronder voor de Herenclub “Sociëteit Leiden”, “Business Club leiden” en onze eigen Stichting PuraDasa Foundation. Daarnaast ben ik jaren actief lid geweest van de Evenementencommissie van de Businessclub Leiden. Mede hierdoor en mijn werk in de events, heb ik een groot netwerk op kunnen bouwen.  Hiernaast ben ik vader van twee prachtige zonen en de man van Pudji. Sinds 2006 woon ik in het mooie Zoeterwoude! Ik hoop te kunnen bijdragen aan verbinding tussen de Grote Polder, Rijneke Boulevard en het dorp.

  niet ingelogd

  Vernieuwd op de site

  [2022-12-20] Onze ondernemers

  [2022-12-12] Agenda

  [2022-12-11] Nieuwjaarsreceptie 5 jan 2023

  [2022-12-11] 18-11-2022 Ontbijt!

  [2022-12-11] Eerste Zoeterwoudse ondernemersontbijt druk bezocht

  [2022-10-21] 29-09-2022 Laat digitalisering voor je werken

  [2022-10-21] 15-09-2022: Politieke avond

  [2022-10-21] 06-10-2022 Duurzaamheid bij VOA

  [2022-10-12] Bestuur

  [2022-08-31] 11-06-2022: Ledendag