Inloggen op o-v-z.nl:

username

password

PASSWORD VERGETEN?

Password vergeten

Vul je emailadres in:

Bestuur

André Berloth - Voorzitter

Naast het voorzitterschap houdt André zich voor de Vereniging bezig met automatisering. Daaronder vallen: een centrale plek voor alle bestanden, de email, de mailinglijst en last-but-not-least: deze website.

De website zal een grotere rol gaan spelen voor de vereniging. Alle leden kunnen zich op de website zélf voorstellen, waarbij sommige gegevens alleen voor ingelogde leden te zien zijn, zoals een smoelenboek. Als we elkaar als leden beter willen kennen, dan moeten we ook gemakkelijk op kunnen zoeken wie er lid zijn, wat ze doen en hoe we ze op de eerstvolgende borrel kan herkennen!

En dit soort online maatwerkoplossingen zijn precies de dingen waar André zich met zijn onderneming normaal ook mee bezig houdt. Zie voor meer informatie zijn bedrijfspagina.

Direct contact met de voorzitter: whatsapp 06-39757299

Henk Oostdam - Penningmeester

Mijn naam is Henk Oostdam. Met Monique en onze zoon Erik wonen we in de Weipoort vlak bij het huis waar ik geboren en getogen ben.

Sinds 2006 ben ik zelfstandig belastingadviseur, daarvoor heb ik bij een stevig landelijk kantoor het vak geleerd. Als onafhankelijk fiscalist werk ik veel voor accountants en administratiekantoren die geen eigen fiscalist hebben. Daarnaast heb ik diverse (vermogende) particulieren en ondernemers die een onafhankelijke gesprekspartner voor hun fiscale zaken willen hebben als klant.

Bij diverse ondernemersverenigingen in de regio ben ik in commissies betrokken geweest. Bij de VOA ben ik nog steeds actief in de commissie arbeidsmarkt. In Alphen aan den Rijn ben ik ook politiek actief geweest. 

Het lijkt me nuttig en leuk om naast het penningmeesterschap van onze club het opgebouwde netwerk en mijn kennis in te kunnen zetten voor ondernemend Zoeterwoude.

Ewald van de Mortel - Secretaris

Mijn naam is Ewald van de Mortel en woon op de Uiterdijk 6 in Zoeterwoude met Karolina en onze 2 zonen. Samen met mijn compagnon Arjan Lammers werkzaam bij ES&S, een bedrijf gespecialiseerd in solarthermische techniek, een systeem waarmee je warm water en warme lucht uit zonlicht kan maken.

In 2020 heb ik het secretarisstokje van Rene de Jong overgenomen en wederom in 2023 van André Berloth en samen met enthousiaste medebestuursleden bezig om de OVZ meer betekenis en waarde voor de leden te geven. Verbinding tussen de leden brengen en de belangen voor onze leden vertegenwoordigen zijn daarbij de kernwoorden. Daarnaast zal ik, indien gewenst, mijn expertise delen op het gebied van duurzame energie.

Connie van der Post

Sinds ik werk met homeopathie ben ik nog bewuster gaan leven. Ik sta meer in verbinding met mijn lichaam. Biologisch eten, zwemmen in open water, hardlopen, schilderen en yoga helpen mij om mijn immuunsysteem te verhogen. Niet alleen op lichamelijk gebied zorg ik preventief voor mijn immuunsysteem, maar ook geestelijk. Positieve gedachte, enthousiasme, sociale contacten, lezen en voldoende ontspanning houden mij in balans.

Wat ik voor mijzelf gun, wens ik ook andere toe en ben ik naast homeopaat, vrouw van René en moeder van dochters Britt en Elles ook één van de oprichters van Samen Gezond Zoeterwoude die zich zeer actief inzet om van Zoeterwoude de gezondste gemeente te maken.

Mijn droom is om Zoeterwoude naar een hogere gezondheidsbeleving te brengen op het gebied van voeding, ontspanning, zingeving, financiële gezondheid, bewegen en meedoen.

Vanuit bovengenoemde kern kwaliteiten en intenties ben ik ingegaan op de vraag om bestuurslid te worden, met als expertise gezondheid. Ik wil graag jou ontmoeten en leren kennen om zo te kijken of en op welke wijze wij met elkaar kunnen verbinden.

Samen met Ellen Harteveld en David Nieuwenburg zijn wij verantwoordelijk voor de activiteiten in de OVZ. Ons doel met activiteiten is het ontmoeten en verbinden van de ondernemers in Zoeterwoude met elkaar en voor elkaar.

Ellen Harteveld

Mijn naam is Ellen Harteveld en vanaf de oprichting van OVZ zijn wij lid. Ik ben reeds 28 jaar centrummanager van de Rijneke Boulevard. Tevens voorzitter van de Vereniging van Eigenaren en voorzitter van de vereniging van  Sprinkler gebruikers op de Rijneke. Een woon/winkel boulevard met zo'n 43 winkels op deels Zoeterwouds en deels Hazerswouds grondgebied.  Verder werk ik 32 jaar bij CASBA Wonen & Slapen op de Rijneke Boulevard.
Ik heb veel vrijwilligerswerk gedaan in Zoeterwoude,  o.a.bij de Meerburgkerk, waar ik nog in het jongeren-middenkoor zing. evens kwam ik in 2006 voor het CDA in de Gemeenteraad en ben tot 2018 8 jaar voorzitter van CDA Zoeterwoude geweest. 
Ik ben al 36 jaar getrouwd met Henk en wij hebben 2 volwassen kinderen en 3 kleinkinderen. We zijn pas verhuisd naar een appartement langs de Oude Rijn, waar we heerlijk wonen. 
Ik wil me inzetten voor OVZ om de verbinding tussen de ondernemers op de Rijndijk en het dorp te verbeteren. In de activiteitencommissie proberen wij leuke bijeenkomsten te organiseren en hopen dat zo veel mogelijk ondernemers te ontmoeten. 

David Nieuwenburg

Met plezier neem ik deel aan de OVZ en de activiteiten commissie. In het dagelijkse leven houd ik mij bezig met het ondernemen in ons familiebedrijf dat al vanaf 1901 bestaat. Generaties lang beweegt het bedrijf mee met de wisselende markt. Er is al een lange geschiedenis geschreven over bloemenboten tot florerende bloemenzaken in Leiden, uitgebreid naar kantoorbeplanting én events voor de zakelijke markt in het heden. Kantoorbeplanting vind ik het mooiste wat er is en word op de werkvloer de plantendokter genoemd.

Sinds 2006 zijn we gevestigd in Zoeterwoude. Gestart in de Keerweer en nu vanaf 2008 in een bedrijfspand aan de Energieweg op Industrieterrein de “Grote Polder”. Hier hebben we ook een actieve ondernemersvereniging. Ik heb al eens bestuursfuncties uitgeoefend waaronder voor de Herenclub “Sociëteit Leiden”, “Business Club leiden” en onze eigen Stichting PuraDasa Foundation. Daarnaast ben ik jaren actief lid geweest van de Evenementencommissie van de Businessclub Leiden. Mede hierdoor en mijn werk in de events, heb ik een groot netwerk op kunnen bouwen.  Hiernaast ben ik vader van twee prachtige zonen en de man van Pudji. Sinds 2006 woon ik in het mooie Zoeterwoude! Ik hoop te kunnen bijdragen aan verbinding tussen de Grote Polder, Rijneke Boulevard en het dorp.