Inloggen op o-v-z.nl:

username

password

PASSWORD VERGETEN?

Password vergeten

Vul je emailadres in:

Prachtige (leden-)dag 2023

Ik kijk naar buiten: het is bewolkt en het waait vooral heel hard! Met weemoed denk ik terug aan aan het prachtige weer, zo kort geleden nog, toen we met zijn allen gingen Trappen en Happen: op de fiets langs diverse locaties in Zoeterwoude om wat lekkers te krijgen. Je zou haast zeggen: "Wat hebben we geboft met het weer!"

Maar dat was niet het enige waar we mee boften! Dankzij de voorbereidingen en inspanningen van Connie, Ellen, David van Nieuwenburg Sfeer, Jeroen van Slijterij De Klaver, Karin en Sjaak van Kaasboerderij van Veen, Peter van Boerderij Rustdam, Nel van de IJsboerderij en Rob Belt, Kok aan huis  hadden we een prachtige tocht met heerlijk eten en drinken en een prachtige aankleding! En Evelyn, dank voor de foto's!

Helaas moesten we Robbert bedanken voor zijn inspanningen in het bestuur de afgelopen jaren. Alle goede teksten waren van hem, zoals al gemeld tijdens het aperitief. Daarom na de foto's, in stijl, het verslag dat Google Bard voor ons schreef.

André Berloth,

Voorzitter.

Op vrijdag 8 september 2023 organiseerde de Ondernemersvereniging Zoeterwoude een ledenavond. De avond had als thema "Trappen & Happen" en stond in het teken van fietsen, eten en drinken.

De avond begon om 17:00 uur bij Slijterij De Klaver in Zoeterwoude-Dorp. Hier werden de deelnemers verwelkomd met een bitter aperitief. Na een korte introductie vertrokken de deelnemers op de fiets richting Kaasboerderij van Veen.

Op de kaasboerderij werden de deelnemers ontvangen met een rondleiding. Daarna kregen ze een voorgerecht geserveerd door Ron Belt, Kok aan huis. De keuze was uit twee voorgerechten: Rosbief van tonijn, venkelatjar en sojasaus of Tartaar van rode biet, witte bonen en emulsie van aubergine en rookolie, frambozendressing.

Na het voorgerecht werd er weer op de fiets gestapt, nu richting Boerderij Rustdam. Op deze boerderij kregen de deelnemers het hoofdgerecht geserveerd, ook door Kok aan huis Ron Belt. De keuze was uit twee hoofdgerechten: Ossenhaasfilet met rozemarijnjus of "Cordon bleu"van aubergine met geitenkaas en gedroogde tomaat.

Na het hoofdgerecht was het tijd voor het toetje. De deelnemers werden naar IJsboerderij de Jong gebracht, waar ze konden genieten van een heerlijk ijsje.

De ledenavond werd rond 21:15 uur afgesloten. De deelnemers waren erg tevreden over de avond. Ze vonden het een leuke manier om elkaar te ontmoeten en te netwerken.

-Google Bard, AI