• image1.jpg
  • image2.jpg
  • image3.jpg
  • image4.jpg
  • image5.jpg

Beste OVZ-Leden,


bal1Dit mag je als ondernemer niet missen. Voor het eerst in de geschiedenis van de O-V-Z en het Beachvolleybal, een WK in Nederland. Daarom willen wij U als O-V-Z  op Vrijdag 3 juli uitnodigen om dit unieke spektakel  mee te maken.
Andere landen zouden waarschijnlijk het WK Beachvolleybal op het strand laten plaatsvinden. Dat doet de Nederlandse organisatie niet, deze heeft gekozen voor de hof vijver in Den Haag. Typisch Hollands  ondernemerschap. We vragen meestal of U zich wil opgeven, nu is het verzoek " snel " opgeven, met oog op de beperkte beschikbaarheid van de kaarten. Het programma ziet er als volgt uit:

Vanaf 17.00 uur staat er bij de Vriendschap een Beach volleybal buffet klaar om in combinatie met een drankje ons voor te bereiden op de busreis naar Den Haag. Om plm. 18.30 uur vertrekken wij per touringcar richting  de hof vijver in Den Haag. De aanvang van de wedstrijd staat in de planning voor 19.45 uur.
Na afloop van de wedstrijd zien we wel hoe het loopt. Misschien kunnen nog even de stand bezoeken van ons nieuwe lid : Eilers Sport,  importeur van o.a. Mikasa Daarna gaan we weer terug naar de Vriendschap, voor de derde helft, even gezellige napraten. Tenminste als dat bij Beach Volleybal ook zo heet.


Wij als bestuur hebben er erg veel zin in en zien je aanmelding graag " per omgaande " tegemoet.


Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Hugo Choufour
Voorzitter

Naar Boven