• image1.jpg
  • image2.jpg
  • image3.jpg
  • image4.jpg
  • image5.jpg
 

weipoort1

Gouden expeditie

rond de Weipoort

kaasvanveen1  

Beste Ondernemer,

Hierbij nodigen wij jou en je partner / collega van harte uit voor een "Gouden expeditie rond de Weipoort", die gehouden zal worden op zaterdag 22 september 2018.
Het programma ziet er als volgt uit:

12.00 / 13.00 Inloop Cafe de Vriendschap Koffie met Gouden ..........
13.00 Vertrekken we per de boot. Alle gasten krijgen een lunchpakket mee voor op de boot.
Uiteraard wordt er na de lunch tijdens de expeditie, een drankje en een hapje / zoutje geserveerd.
Halverwege de tocht hopen wij Kaasboerderij van Veen te bereiken. Sjaak en Karin laten ons het bedrijf zien en leren ons hoe wij boter kunnen maken. Aansluitend is er een glaasje wijn of port met uiteraard het goud van de Weipoort. Tijdens dit samen zijn spelen wij de eerste: Zoeterwoudse Kampioenschappen" Boter - Kaas en Eieren". Daarna zetten wij onze expeditie voort.

Tegen het begin van de avond hopen wij ontspannen aan te komen bij de Vriendschap, voor een hapje & drankje in de stijl van de dag. Daarna gaan we genieten van een "Gouden Zoeterwouds Chinees lopend buffet". Het woord " lopend " zit er in om aan te geven dat het een 'actieve' dag is en blijft tot het laatste moment.

Enthousiast geworden, dan nu snel aanmelden website www.o-v-z.nl of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met ondernemende groet,

 

namens het bestuur van de O-V-Z,

Hugo Choufour
Voorzitter

 

Naar Boven