• image1.jpg
  • image2.jpg
  • image3.jpg
  • image4.jpg
  • image5.jpg
 

bedrijfsoverdracht1

Bedrijfsoverdracht

bedrijfsoverdracht2  

Beste Ondernemer,

 

Uw onderneming verkopen - of een bedrijf aankopen - is geen alledaags verschijnsel. De weg naar een succesvolle bedrijfsoverdracht ligt bezaaid met allerhande obstakels. Grondige en vooral tijdige voorbereiding loont. En goede cijfers alleen vormen geen garantie voor een optimaal verkoopresultaat. Daar komt veel meer bij kijken.

Op dinsdag 24 april bent u daarom van harte welkom op onze seminar "een Bedrijfsoverdracht wat komt daar allemaal bij kijken". U mag weer volop bruikbare praktijktips verwachten.
U krijgt tips over wat in elk van de diverse fasen van het verkoopproces nodig is om een zo optimaal mogelijk verkoopresultaat te bereiken. Ook de positie van de koper wordt daarbij ruim belicht. Zo speelt u effectief in op kansen en ontwikkelingen die de markt biedt. De spreker is Kevin Kuiper van Stolp+KAB adviseurs & accountants.

Programma:   
19.30 uur Inloop, koffie met petit four
20.00 uur Opening door Hugo Choufoure en een directielid van Stolp+KAB
20.10 uur Presentatie door Kevin Kuiper van Stolp+KAB adviseurs & accountants
  Aansluitend informeel samenzijn onder het genot van een hapje en drankje

Ook niet leden van de O-V-Z of andere ondernemers met belangstelling zijn van harte welkom. Het belooft weer een boeiende avond te worden dus laat deze kans niet voorbijgaan. U bent welkom bij "De Vriendschap" aan de Miening 25 in Zoeterwoude. Na afloop is er uiteraard weer voldoende tijd voor een gezellig samenzijn en om nog even na te praten. Wij rekenen op een grote opkomst.

Namens het bestuur,

 

Hugo Choufour
Voorzitter

 

Naar Boven