• image1.jpg
  • image2.jpg
  • image3.jpg
  • image4.jpg
  • image5.jpg
 

verkiezingen1 klein 

Verkiezingsdebat

verkiezingen2 klein  

Beste OVZ-Lid,

Het is weer zover, 21 maart worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. De landelijke politiek is de laatste tijd weer prominent in het nieuws geweest, alle partijen hebben elk op hun eigen wijze de aftrap gegeven voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ook aan Zoeterwoude gaat dit niet voorbij, voor het eerst sinds 1974 doen er weer vier partijen mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. De drie gevestigde partijen CDA, PZ en de VVD krijgen namelijk dit jaar te maken met de nieuwe partij Senioren Belangen Zoeterwoude (SBZ).

Is Zoeterwoude tevreden met het gevoerde beleid van de afgelopen vier jaar? Wat kunnen wij de komende vier jaar van welke partij verwachten? Wat verwacht u als ondernemer van het college c.q. de gemeenteraad en wat verwachten zij van de ondernemers. Lopen de ondernemersbelangen parallel met de gemeentebelangen? Bent u tevreden over het Zoeterwoudse ondernemersklimaat?

Woensdag 7 maart geeft O-V-Z de politieke partijen de mogelijkheid hun verkiezings-programma's te presenteren en bestaat de mogelijkheid vragen te stellen of in debat te gaan met de (kandidaat) gemeenteraadsleden, dit alles onder leiding van Gerard van der Hoeven die dit vier jaar geleden ook voortreffelijk deed.

Ook niet leden van de O-V-Z of andere inwoners van Zoeterwoude met belangstelling en vragen aan de lijstrekkers zijn van harte welkom. Het belooft weer een boeiende avond te worden dus laat deze kans niet voorbijgaan. U bent welkom vanaf 20:00 bij "De Vriendschap" aan de Miening 25 en het programma begint ca. 20:30 uur. Na afloop is er uiteraard weer voldoende tijd voor een gezellig samenzijn en om nog even na te praten. Wij rekenen op een grote opkomst en een actieve participatie van u allen.

Namens het bestuur,

 

Hugo Choufour
Voorzitter

 

Naar Boven