• image1.jpg
  • image2.jpg
  • image3.jpg
  • image4.jpg
  • image5.jpg
 

 energiepartnersklein

Uitnodiging

zoeterwoudeklein  

Beste Ondernemer,
Woensdag 31 mei willen we als O-V-Z samen met alle leden en ondernemers van Zoeterwoude stilstaan bij "ENERGIE". Het feit dat we stilstaan, geeft in principe al een behoorlijke besparing.

Er is natuurlijk veel meer besparing te behalen als we goed en deskundig doen, en niet stil staan.

Ook Gemeente Zoeterwoude heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De gemeente biedt de ondernemers daarom een energiescan aan. De gemeente werkt daarbij samen met de Omgevingsdienst-West-Holland en Energiepartners. Met behulp van de energiescan kunnen ondernemers aan de slag gaan met energiebesparing in hun bedrijf. Wie energie bespaart, helpt het klimaat en op positieve manier zijn bedrijfsresultaat.

De energiescan werkt als volgt.

'Energiepartners brengt samen met u, uw huidige energiesituatie in kaart. Zo krijgt u inzicht in uw huidige energieverbruik en uw energiestromen. Na deze scan ontvangt u een advies op maat waarin onder andere staat; hoe u uw huidige technische installaties kunt optimaliseren, welke relevante maatregelen u kunt nemen en wat de terugverdientijd daarvan is. Ook wordt uw contract met uw energieleverancier bekeken en krijgt u hier advies over.

Het mooie is dat het advies gecombineerd is met monitoring van uw energiegegevens. Zo ziet u gelijk wat u verbruikt en wat het daadwerkelijk effect is van de besparingsacties. Gerwin Brandsen van Energiepartners zal tijdens deze bijeenkomst uitleg over deze energiescan.

Uiteraard is er na deze uitleg voldoende tijd om na te praten.

Aanvang 20.00 uur
Café De Vriendschap
Miening 25
2381 GN Zoeterwoude

 

Met ondernemende groet, namens het bestuur van OVZ,

Hugo Choufour
Voorzitter O-V-Z

Naar Boven