Bijeenkomstenarchief

 champagneglazen klein

"Nieuwjaarsreceptie"

  2019 2020 

 

Beste Lid van de OVZ,

Het jaar 2019 is bijna voorbij, een jaar waarop we als OVZ kortstondig op willen terugblikken, maar waar we ook uitkijken naar 2020. Kortom, tijd om elkaar de hand te schudden en een toast uit te brengen met elkaar tijdens de nieuwjaarsreceptie van de OVZ.

Het bestuur nodigt u (én uw partner natuurlijk ook) daarvoor van harte uit. We hopen op uw aanwezigheid en verwelkomen u graag op woensdag 8 januari a.s. vanaf 17.00 uur
in Café De Meester, gelegen aan de Zuidbuurtseweg 57, u allen welbekend inmiddels.

Zoals te doen gebruikelijk: u hoeft die avond niet thuis te eten.!

Het bestuur wenst u verder een mooie start van het nieuwe jaar.

Als u ook komt dan kunt u aanmelden via onze website www.o-v-z.nl of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Namens het bestuur,

Hugo Choufour
Voorzitter

 

 kerst2

"Last Christmas"

  kerst1 

 

Beste Lid van de OVZ,

Herinner jij jouw ` Last Christmas ` nog ?

Ondernemen gaat zo snel dat wij, als bestuur van de O-V-Z dachten, misschien moeten we eens ergens bij stil staan. Hoe leuk is het niet om met alle leden van de O-V-Z ergens even bij stil te staan, zo met de kerstdagen voor de deur.

Niet te lang natuurlijk, want 2020 staat voor de deur met heel veel veranderingen.
Daarom willen wij jou en je partner uitnodigen om op vrijdag 20 december,
met ons even stil te staan. We kunnen dan tijdens een " Kerst-proeverij ", van de gelegenheid even gebruik maken, even stil staan bij b.v. 14 jaar O-V-Z, of ons mooie zelfstandige dorp Zoeterwoude. Ook bij jouw of onze " Last Christmas " zouden we eventueel even stil kunnen staan. Jouw aanwezigheid zouden wij zeer op prijs stellen.

Wil je zo goed zijn even te melden voor 15 december, met hoeveel personen je komt op:

Vrijdag 20 december 2019
Inloop: 17.30 uur
Kerst - proeverij 18.00 uur

Café De Vriendschap
Miening 25
2382 NW Zoeterwoude


namens het bestuur van de O-V-Z,

Hugo Choufour
Voorzitter

 

 escaperoom01

De laatste vaart van VOC schip

"De Eenhoorn"

  escaperoom2 

 

Beste Lid van de OVZ,

Een spannende escape room beleving en een smaakvol diner ter afsluiting. Een geweldige combinatie! U bent zaterdag 2 november aan boord tijdens de laatste vaart van VOC schip De Eenhoorn. De scheepsbel luidt en het spel start. Alle opvarenden wordt verteld dat het schip binnen een uur vergaat. Eén uur om het schip te redden, één uur om jezelf en je maten naar de veilige haven te brengen. Dit bloedstollende escape spel vol special effects is goed voor het groepsgevoel en samenwerking. Na afloop schuif je aan voor een smaakvol Captains diner. Lekker en gezellig! De escape room bevindt zich zaterdag 2 november om 13 uur bij Café de Vriendschap aan de Miening 25.

Stapt u ook aan boord , dan kunt u zich aanmelden via de website www.o-v-z.nl of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met ondernemende groet,


namens het bestuur van de O-V-Z,

Hugo Choufour
Voorzitter

 

 

alv 

Algemene Ledenvergadering

   

Beste OVZ-Lid,

Hierbij nodigen wij jou van harte uit voor de 14e Algemene Ledenvergadering van onze ondernemers vereniging, die gehouden zal worden op woensdag 12 juni 2019 bij "De Meester" aan de Zuidbuurtseweg 57 en 58 in Zoeterwoude om 20.00 uur.

Met betrekking tot de samenstelling van het bestuur zijn er dit jaar een aantal wijzingen.
Volgens het roulatieschema zijn alle bestuursleden aftredend en stellen zij zich bijna allemaal herkiesbaar. Bestuurslid Mirjam Kempen heeft aangegeven dat zij het bestuur gaat verlaten. Voor deze functie is het bestuur op zoek gegaan naar een kandidaat. Het bestuur draagt daarom de heer Ewald van Mortel voor als nieuw bestuurslid. Natuurlijk mag een ieder zich ook kiesbaar stellen. Iedereen die interesse heeft voor een bestuursfunctie kan zich tot uiterlijk 5 juni 2019 aanmelden bij het secretariaat.

Programma:

1. Opening
2. Ingekomen stukken
3. Vaststellen notulen 13e algemene ledenvergadering
4. Jaarverslag 2018
5. Vaststelling financieel jaarverslag
6. Verslag kascommissie
7. Benoeming leden kascontrolecommissie
8. Bestuur: aftreding en (her)verkiezing (nieuwe) leden
9. Wat verder ter tafel komt
10. Rondvraag
11. Sluiting

De notulen van vorig jaar en de jaarverslagen zijn in te zien tijdens de ledenvergadering.
Wij hopen u de 12de te mogen begroeten. Je aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.

 

namens het bestuur van de O-V-Z,

Hugo Choufour
Voorzitter

 

 

 

 

 

 

latindance2 

Latin Dinner Dans Café

   

Beste OVZ-Lid,

Hierbij nodigen wij jou en je partner / collega van harte uit voor een "Latin Dinner Dans Café", die gehouden zal worden op zaterdag 30 maart 2019.
Het programma ziet er als volgt uit:

18.00 - 19.00 uur Inloop bij Cafe de Vriendschap
19.00 uur Latin Salsa Cantina " Dinner buffet " - Omlijst door Latin dans demonstratie's door "Dans voor mij".
Vanuit het principe: Iedereen kan dansen, dans vanuit je hart. Dat moet ons al ondernemers toch aanspreken, misschien zelfs een reden geven de dansvloer betreden.
Uiteraard vergeten we onze eigen sterke kant niet - Gezellig netwerken. Alles op de tonen van gezellige latin muziek.

Enthousiast geworden, dan nu snel aanmelden website www.o-v-z.nl of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met ondernemende groet,

 

namens het bestuur van de O-V-Z,

Hugo Choufour

 

 

 

 

 

2019 

Nieuwjaarsreceptie

champagneglazen  

Beste OVZ-Lid,

Het jaar 2018 is bijna voorbij, een jaar waarop we als OVZ kortstondig op willen terugblikken, maar waar we ook uitkijken naar 2019. Kortom, tijd om elkaar de hand te schudden en een toast uit te brengen met elkaar tijdens de nieuwjaarsreceptie van de OVZ.

Het bestuur nodigt u (én uw partner natuurlijk ook) daarvoor van harte uit. We hopen op uw aanwezigheid en verwelkomen u graag op woensdag 16 januari a.s. vanaf 17.00 uur
in Café De Meester, gelegen aan de Zuidbuurtseweg 57, u allen welbekend inmiddels. Zoals te doen gebruikelijk: u hoeft die avond niet thuis te eten.! Het bestuur wenst u verder een mooie start van het nieuwe jaar. 

Namens het bestuur,


Hugo Choufour
Voorzitter