Bijeenkomstenarchief

 

marchingbandklein

Daar zit muziek in !!!

deploegklein  

Beste Ondernemer,

Hierbij nodigen wij jou en je partner / collega van harte uit voor een muzikaal evenement, dat gehouden zal worden op zaterdag 8 december 2018.
Het programma ziet er als volgt uit:


Locatie: De Vriendschap

17.00 uur " inloop " Jazzy Aperitief met muzikaal buffet ".

 

19.15 uur per touringcar naar

Locatie: ECC Holiday Inn

 

International Military X-mas Tattoo Leiden

 

Programma 20.00 uur

Een spektakel met veel passie voor muziek,zang,mars, dans en show, een taptoe met verrassende en veelzijdige elementen.

Optredens - in willekeurige volgorde - door o.a.

K & G3 (NL), Show- en Marchingband Amigo (NL), The Band of Liberation & Pipes (NL), Pegasus Pipes & Drums (NL), Rijnmond Band Schiedam (NL), Charles Dickens Orkest (NL), Koper Ensemble "Verbrassing" (NL), Band & Drums of the Cheshire Constabulary (UK), Violist Pouya Azimi (NL), Mezzosopraan Emma Brown (UK), Final Conductor of the Royal Irish Regiment, Figuranten X-Mas.

Daarna terug naar de Vriendschap voor een kleine after party, met de rockband "De Ploeg".

Enthousiast geworden, dan nu snel aanmelden website www.o-v-z.nl of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

I.v.m. het bestellen van de kaarten is aanmelden verplicht.

Met ondernemende groet,

namens het bestuur van de O-V-Z,

Hugo Choufour
Voorzitter

 

 

weipoort1

Gouden expeditie

rond de Weipoort

kaasvanveen1  

Beste Ondernemer,

Hierbij nodigen wij jou en je partner / collega van harte uit voor een "Gouden expeditie rond de Weipoort", die gehouden zal worden op zaterdag 22 september 2018.
Het programma ziet er als volgt uit:

12.00 / 13.00 Inloop Cafe de Vriendschap Koffie met Gouden ..........
13.00 Vertrekken we per de boot. Alle gasten krijgen een lunchpakket mee voor op de boot.
Uiteraard wordt er na de lunch tijdens de expeditie, een drankje en een hapje / zoutje geserveerd.
Halverwege de tocht hopen wij Kaasboerderij van Veen te bereiken. Sjaak en Karin laten ons het bedrijf zien en leren ons hoe wij boter kunnen maken. Aansluitend is er een glaasje wijn of port met uiteraard het goud van de Weipoort. Tijdens dit samen zijn spelen wij de eerste: Zoeterwoudse Kampioenschappen" Boter - Kaas en Eieren". Daarna zetten wij onze expeditie voort.

Tegen het begin van de avond hopen wij ontspannen aan te komen bij de Vriendschap, voor een hapje & drankje in de stijl van de dag. Daarna gaan we genieten van een "Gouden Zoeterwouds Chinees lopend buffet". Het woord " lopend " zit er in om aan te geven dat het een 'actieve' dag is en blijft tot het laatste moment.

Enthousiast geworden, dan nu snel aanmelden website www.o-v-z.nl of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met ondernemende groet,

 

namens het bestuur van de O-V-Z,

Hugo Choufour
Voorzitter

 

 

bedrijfsoverdracht1

Bedrijfsoverdracht

bedrijfsoverdracht2  

Beste Ondernemer,

 

Uw onderneming verkopen - of een bedrijf aankopen - is geen alledaags verschijnsel. De weg naar een succesvolle bedrijfsoverdracht ligt bezaaid met allerhande obstakels. Grondige en vooral tijdige voorbereiding loont. En goede cijfers alleen vormen geen garantie voor een optimaal verkoopresultaat. Daar komt veel meer bij kijken.

Op dinsdag 24 april bent u daarom van harte welkom op onze seminar "een Bedrijfsoverdracht wat komt daar allemaal bij kijken". U mag weer volop bruikbare praktijktips verwachten.
U krijgt tips over wat in elk van de diverse fasen van het verkoopproces nodig is om een zo optimaal mogelijk verkoopresultaat te bereiken. Ook de positie van de koper wordt daarbij ruim belicht. Zo speelt u effectief in op kansen en ontwikkelingen die de markt biedt. De spreker is Kevin Kuiper van Stolp+KAB adviseurs & accountants.

Programma:   
19.30 uur Inloop, koffie met petit four
20.00 uur Opening door Hugo Choufoure en een directielid van Stolp+KAB
20.10 uur Presentatie door Kevin Kuiper van Stolp+KAB adviseurs & accountants
  Aansluitend informeel samenzijn onder het genot van een hapje en drankje

Ook niet leden van de O-V-Z of andere ondernemers met belangstelling zijn van harte welkom. Het belooft weer een boeiende avond te worden dus laat deze kans niet voorbijgaan. U bent welkom bij "De Vriendschap" aan de Miening 25 in Zoeterwoude. Na afloop is er uiteraard weer voldoende tijd voor een gezellig samenzijn en om nog even na te praten. Wij rekenen op een grote opkomst.

Namens het bestuur,

 

Hugo Choufour
Voorzitter

 

 

 tonijn rosbief

Herfstproeverij

ron beltvierkant  

Beste Ondernemer,

Vrijdag 22 september nodigen wij jou en jouw partner/collega uit voor " De Herfstproeverij ".

Na de zomer en voor de winter even gezellig bijpraten, onder het genot van een hapje en een drankje.
De onderstaande gerechten hebben we laten selecteren en zullen we laten bereiden,
door onze Kok aan Huis,Ron Belt.

Bij de borrel:

Gebakken gamba met rookspek en mangojus.
Pittig gemarineerd kwarteleitje met Parmaham

Herfstproeverij gerechten:

Rosbief van tonijn met venkelatjar en sojasaus.
Kopje kip-kokossoep met citroengras en koriander.
Coquille St. Jacques met bloemkoolcrème in glaasje
Tamme eendenborst met rode uiencompôte en mosterd-jeneverjus.
Runderbavette met Pancetta en truffeljus.

Dessert:

Crème brûlée van vanille met vanille ijs.

Volgens ons gerechten die een goed gesprek mogelijk maken.
Eventuele dieetwensen, laat dit bij aanmelding weten.

Locatie: De Vriendschap
De Kok: Ron Belt
Adres: Miening 25
Plaats: 2381 GN Zoeterwoude
Datum: 22 september 2017
Inlooptijd: 18.00 uur (aanvang proeverij ; plm. 19.00 uur)

 

Met ondernemende groet, namens het bestuur van OVZ,

Hugo Choufour
Voorzitter O-V-Z

 

verkiezingen1 klein 

Verkiezingsdebat

verkiezingen2 klein  

Beste OVZ-Lid,

Het is weer zover, 21 maart worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. De landelijke politiek is de laatste tijd weer prominent in het nieuws geweest, alle partijen hebben elk op hun eigen wijze de aftrap gegeven voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ook aan Zoeterwoude gaat dit niet voorbij, voor het eerst sinds 1974 doen er weer vier partijen mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. De drie gevestigde partijen CDA, PZ en de VVD krijgen namelijk dit jaar te maken met de nieuwe partij Senioren Belangen Zoeterwoude (SBZ).

Is Zoeterwoude tevreden met het gevoerde beleid van de afgelopen vier jaar? Wat kunnen wij de komende vier jaar van welke partij verwachten? Wat verwacht u als ondernemer van het college c.q. de gemeenteraad en wat verwachten zij van de ondernemers. Lopen de ondernemersbelangen parallel met de gemeentebelangen? Bent u tevreden over het Zoeterwoudse ondernemersklimaat?

Woensdag 7 maart geeft O-V-Z de politieke partijen de mogelijkheid hun verkiezings-programma's te presenteren en bestaat de mogelijkheid vragen te stellen of in debat te gaan met de (kandidaat) gemeenteraadsleden, dit alles onder leiding van Gerard van der Hoeven die dit vier jaar geleden ook voortreffelijk deed.

Ook niet leden van de O-V-Z of andere inwoners van Zoeterwoude met belangstelling en vragen aan de lijstrekkers zijn van harte welkom. Het belooft weer een boeiende avond te worden dus laat deze kans niet voorbijgaan. U bent welkom vanaf 20:00 bij "De Vriendschap" aan de Miening 25 en het programma begint ca. 20:30 uur. Na afloop is er uiteraard weer voldoende tijd voor een gezellig samenzijn en om nog even na te praten. Wij rekenen op een grote opkomst en een actieve participatie van u allen.

Namens het bestuur,

 

Hugo Choufour
Voorzitter

 

 

 energiepartnersklein

Uitnodiging

zoeterwoudeklein  

Beste Ondernemer,
Woensdag 31 mei willen we als O-V-Z samen met alle leden en ondernemers van Zoeterwoude stilstaan bij "ENERGIE". Het feit dat we stilstaan, geeft in principe al een behoorlijke besparing.

Er is natuurlijk veel meer besparing te behalen als we goed en deskundig doen, en niet stil staan.

Ook Gemeente Zoeterwoude heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De gemeente biedt de ondernemers daarom een energiescan aan. De gemeente werkt daarbij samen met de Omgevingsdienst-West-Holland en Energiepartners. Met behulp van de energiescan kunnen ondernemers aan de slag gaan met energiebesparing in hun bedrijf. Wie energie bespaart, helpt het klimaat en op positieve manier zijn bedrijfsresultaat.

De energiescan werkt als volgt.

'Energiepartners brengt samen met u, uw huidige energiesituatie in kaart. Zo krijgt u inzicht in uw huidige energieverbruik en uw energiestromen. Na deze scan ontvangt u een advies op maat waarin onder andere staat; hoe u uw huidige technische installaties kunt optimaliseren, welke relevante maatregelen u kunt nemen en wat de terugverdientijd daarvan is. Ook wordt uw contract met uw energieleverancier bekeken en krijgt u hier advies over.

Het mooie is dat het advies gecombineerd is met monitoring van uw energiegegevens. Zo ziet u gelijk wat u verbruikt en wat het daadwerkelijk effect is van de besparingsacties. Gerwin Brandsen van Energiepartners zal tijdens deze bijeenkomst uitleg over deze energiescan.

Uiteraard is er na deze uitleg voldoende tijd om na te praten.

Aanvang 20.00 uur
Café De Vriendschap
Miening 25
2381 GN Zoeterwoude

 

Met ondernemende groet, namens het bestuur van OVZ,

Hugo Choufour
Voorzitter O-V-Z